Sokerinkeittäjäntie 8, Isosäkylä Iso-Vimma, Säkylä

Paritalo huone,oh,k,suihkutila,yläaula,vh,kellaritila | 70.0 m²

33500,00 €
Velaton hinta
33500,00 €
Myyntihinta

Rauhallisella sijainnilla Iso-Vimmassa kolmeen kerrokseen rakennettu paritalon puolikas omalla 940 m2:n tontilla.

Pyhäjärven läheisyys, n. 200 m:n kävelymatka kyläyhdistyksen rantaan, joka on vapaasti käytettävissä.

Molemmilla asunnoilla on omat sähkö- ja vesimittarit, roska-astiat, tontit, kiinteistöverot. Periaatteessa yhteisenä on huolehtia talon kunnosta mm. julkisivuista ja kattoremontista.

Tässä kodissa on keskikerroksessa olohuone, 2010-luvun alussa remontoitu keittiö, suihkutila suihkukaapilla, erillinen wc, eteinen ja tuulikaappi. Yläkerrassa on pieni yläaula, vaatehuone, huonetila ja vinttivarastotilaa. Kellarikerroksessa on tila, jossa on lämminvesivaraaja ja pyykinpesukoneliitäntä.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä katetun terassin alla on puuvarasto/kylmä ulkovarasto.

Lämmitysjärjestelmänä on sähköpatterit sekä ilmalämpöpumppu ja pönttöuuni olohuoneessa.

Tämä koti vapautuu heti kaupanteossa.

Paritalon myytävässä osassa on tehty asuntokaupan kuntotarkastus 2.8.2022. Tarkastajana Suomen Rakennusasiantuntijat Oy:n Oskari Ojanen. Energiatodistusta ei tarvita alle 50 000 euron myyntikohteissa.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari.hakala@onnellisetkoditlkv.fi.

Yhteystiedot
 • Mari Hakala
 • Onnelliset Kodit LKV
 • mari.hakala@onnellisetkoditlkv.fi
 • 045 140 8343
Mari Hakala

Kohdenumero21272177
Sijainti
 • Isosäkylä Iso-Vimma
 • Sokerinkeittäjäntie 8
 • 27820
 • Säkylä
Tyyppiparitalo
Huoneistoselitelmähuone,oh,k,suihkutila,yläaula,vh,kellaritila
Asuinpinta-ala m²70.0
Yhteensä m²70.0
Lisätietoja pinta-alastaEtelä-Satakunnan ympäristötoimiston rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan koko talon huoneistoala on n. 141 m2 ja kerrosala n. 142 m2. Huoneiston 1 ala on 70 m2 (2 h,wc) ja huoneiston 2 ala on 71 m2 (2 h,wc,amme/suihku). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuksien pinta-alatietoa ei ole tarkistusmitattu, eikä myyjä vastaa annetun tiedon paikkansapitävyydestä.
Kerros1
Kerroksia3.0
Rakennusvuosi (päättynyt)1952
Käyttöönottovuosi1951
Vapautuminenheti

Velaton hinta33500,00
Myyntihinta33500,00
Lisätietoja maksuistaKäyttö- ja lämmityssähkö kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla on ollut 1-2 henkilön taloudessa n. 6500 kWh/vuosi) sähkölaskun määrä riippuu energialaitoksen kanssa tehdystä sopimuksesta ja kulutuksesta, nykyisen omistajan lasku ollut v. 2019 n. 1200 e/vuosi edullisen vanhan sopimuksen mukaan, (lämmitykseen käytetty pönttöuunia ja ilmalämpöpumppua sähköpattereiden lisäksi), vuonna 2020-2022 asunto on ollut vuokrattuna ja vuokralainen on tehnyt vuokrasopimuksen (ei tietoa kulutuksesta), polttopuut kulutuksen mukaan, vesi kulutuksen mukaan, jätemaksut kulutuksen mukaan, kiinteistövero 2021: 68,29 e/vuosi, panttikirjan siirtomaksu 19 e/kpl, pankin kulut, kaupanvahvistajan maksu, varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, lainhuudatuskulut. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Tulisija
 • muu
 • Pönttöuuni, nuohottu viimeksi n. 2 vuotta sitten
Tilojen kuvausYläaula: Lattia on puuta ja seinät on maalattu. Vaatehuone: Lattia on puuta ja seinät on tapetoitu. Porraskäytävä yläkertaan: Portaat on puuta ja seinät maalattu, tehosteseinä tapetoitu. Eteinen: Lattia on laminaattia ja seinät on maalattu. Tuulikaappi: Lattia on muovimattoa ja seinät on maalattu. Naulakko.
Yleiskuntotyydyttävä
Tehdyt korjauksetEdellisen omistajan aikana: Keittiöremontti tehty n. 2010-luvun alussa, asennettu ilmalämpöpumppu yli 10 vuotta sitten, keittiön seinäpatteri uusittu. Nykyisen omistajan aikana: lämminvesivaraaja 2018 (vanha poistettu erillisestä wc:stä 2018), erillisen wc:een käyttövesiputket on uusittu 2018, olohuoneen seinäpatteri on uusittu n. 2018-2019.
Lämmitysjärjestelmän kuvauspuu, sähkö, ilmalämpöpumppu
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTalossa on yhteinen savupiippu naapuriasunnon kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
 • Laminaatti/laatta/puu(muovimatto.
Katto
 • Harjakatto
 • Varttikate
Keittiön kuvaus
 • Keittiössä on BOSCH:n astianpesukone 2020, LG nofrost jääkaappi/pakastin, ASPIRA liesituuletin ja Siemensin sähköliesi (uusittu ennen nykyistä omistajaa/ennen 2013), pitkä ja lyhyt välitila valaisin, verhotanko. Lattia on laminaattia ja seinät on lasikuitutapettia, välitila on laatoitettu. Keittiö on remontoitu 2010-luvun alussa. Keittiöstä on kulku erilliseen suihkutilaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Suihkutilassa on suihku ja suihkukaappi. Seinät on lasikuitutapettia ja lattia on betonia. Tilaa ei saa käyttää suihkuna ilman suihkukaappia ennen tilan vedeneristämistä ja laatoitusta.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Erillisessä wc:eessä on wc-istuimen lisäksi peilikaappi, 2 pientä seinähyllyä, allas, hana ja allaskaappi. Lattia on laatoitettu ja laatat maalattu. Seinät on maalattu.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuoneen seinät on lasikuitutapettia ja lattia on laminaattia. Olohuoneessa on verhotanko.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 1
 • Yläkerran huonetilan/makuuhuoneen seinät on lasikuitutapettia ja lattia on laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotUllakolla on varastotilaa, yläkerrassa on vaatehuone. Kylmä ulkovarasto/puuvaja rakennuksen vasemmassa päässä.

Kiinteistötunnus/laitostunnus783-401-90-43
Kortteli/kiinteistön nimiTilan nimi: SOKERINKEITTÄJÄNTIE A
Tontin pinta-ala940.0
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeus on 25 % tilan rakennusalasta.
Lisätietoa kaavoituksestaAsemakaava (ohjeellinen tonttijako) vahvistettu 7.12.1995, voimaantulo 7.12.1995. Yleiskaava hyväksymis-/vahvistamispäivä 19.9.2016 ja voimaantulo 1.11.2016. Lisätiedot: Säkylän kunta, rakennusvalvonta puh. 02 83281.