Tilhentie 4, Vähäsäkylä Moisio, Säkylä

Omakotitalo 5h,k,rt,ph,vh,2xwc,khh,kph,s,yläaula,p | 188.0 m²

215000,00 €
Velaton hinta
215000,00 €
Myyntihinta

Huovinrinteen tuntumassa Moision asuinalueella 12/2007 valmistunut Kastellin Herraskartano -mallista muunneltu näyttävä omakotitalo 2-kerroksessa omalla 1108 m²:n tontilla. Pihan on suunnitellut puutarhasuunnittelija.

Lämmitysjärjestelmänä on JÄSPI:n varaava sähkölämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä ja varaava takka olohuoneessa sekä ilmalämpöpumppu keittiössä. Lämmitys- ja käyttösähkö on ollut n. 15.500 kWh/vuosi (1-2 henkilön talous). Takkaa on poltettu joka talvipäivä pesällinen.

Asuintilat ovat kahdessa tasossa. Alakerrassa on eteinen, vieras/työhuone, keittiö, ruokailutila, olohuone, erillinen wc, pukuhuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja tekninen tila.

Keittiössä on hiilen mustat rosteriset jääkaappi ja pakastin, rosterinen erillisuuni, induktioliesi, integroitu mikro, rosterinen astianpesukone, liesituuletin, allas, hana, lasivitriini, viinipulloteline ja Puustellin kaapistot. Keittiö avautuu ruokailutilan kautta olohuoneeseen ja ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Keittiön kaapistojen välitila on laatoitettu ja seinät on maalattu. Keittiön lattia on kovapuuparkettia. Ruokailutilasta on kulku takapihan katetulle terassille.

Olohuoneessa on seinät maalattu. Edellisen omistajan suunnitteleman ja muurarin muuraaman varaavan takan vieressä on näyttävä halkoteline. Olohuoneen lattia on kovapuuparkettia.

Alakerran vieras/työhuoneessa on seinät tapetoitu/maalattu ja lattia on kovapuuparkettia.

Alakerran laatoitetussa wc:ssä on allas, allaskaappi, hana, bidesuihku, peili ja wc-istuin.

Kodinhoitohuoneen seinät ja lattiat on laatoitettu. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa, integroitu silityslauta, paikka pyykinpesukoneelle, kuivausrumpu, allas, hana ja lattiakaivo.

Kodinhoitohuoneen vieressä olevasta pukuhuoneesta on toinen kulku takapihan katetulle terassille ja tekniseen tilaan. Teknisessä tilassa on JÄSPI:n vesivaraaja lattialämmitykseen, pienempi varaaja käyttöveden lämmitykseen, keskuspölynimurin yksikkö ja koneellisen ilmanvaihdon LTO:n kone.

Laatoitetussa korkeassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua.

Upea ikkunallinen sauna, jossa on vuolukivisähkökiuas. Saunan seinät on paneloitu ja lattia on laatoitettu.

Pääsisäänkäynnin yhteydessä eteisessä on Finnmirrorin liukuovikaapit sekä Puustellin taso ja kaappi.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on Puustellin vaatekaapit. Isossa päämakuuhuoneessa on lisäksi vaatehuone, matalalla avoseinällä erotettu työtila ja parveke ilta-aurinkoon.

Yläaulan TV-huoneessa on myös kovapuuparketti.

Yläkerran wc on laatoitettu. WC:ssä on wc-istuimen lisäksi Puustellin kalusteet: allas, allaskaappi, hana, peili, bidesuihku ja pystykaappi.

Erillinen autokatos/varastorakennus. Varastoja on kaksi erillistä, toinen on kylmä pienempi varasto polttopuille ja toinen isompi lämmin varasto/nikkarointitila lattialämmityksellä.

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy on tehnyt kuntotarkastukset talossa myyntiä varten 12.11.2019 ja 1.9.2022.

Energialuokka D2018. Energiatodistus on laadittu 15.11.2019 ja se on voimassa 15.11.2029 asti.

Tervetuloa yleisesittelyyn tai sovi oma yksityisesittelyaikasi!

Myynti:

Onnelliset Kodit LKV
Mari Hakala
Valeri-Haarlantie 16 B 6
20900 Turku

Puh. 045 140 8343
Sähköposti: mari@oklkv.fi

Yhteystiedot
 • Mari Hakala
 • Onnelliset Kodit LKV
 • mari.hakala@onnellisetkoditlkv.fi
 • 0451408343
Mari Hakala

Kohdenumero21076478
Sijainti
 • Vähäsäkylä Moisio
 • Tilhentie 4
 • 27800
 • Säkylä
Tyyppiomakotitalo
Omistusmuotooma
Huoneistoselitelmä5h,k,rt,ph,vh,2xwc,khh,kph,s,yläaula,p
Asuinpinta-ala m²188.0
Yhteensä m²218.0
Lisätietoja pinta-alastaAlakerran huoneistoala on pääpiirustuksen mukaan 108,5 m² ja yläkerran huoneistoala 79,5 m². Kokonaisala alakerrassa 129,5 m² ja yläkerrassa 88,5 m². Kokonaisala autokatoksessa 24 m². Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros1
Kerroksia2.0
Rakennusvuosi (päättynyt)2007
Käyttöönottovuosi2007
VapautuminenSopimuksen mukaan/n. 1-2 kk kaupasta

Velaton hinta215000,00
Myyntihinta215000,00
Kuukausivuokra0,00
Lisätietoja maksuistaKäyttö- ja lämmityssähkö nykyisessä 1-2 henkilön taloudessa n. 15 500 kWh/vuosi (hinta määräytyy sähkösopimuksen mukaan), vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan, jätemaksut kulutuksen mukaan, lainhuudatuskulut, sähköisen panttikirjan siirtomaksu 23 e/kpl (valmiita panttikirjoja 2 kpl), polttopuut kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla n. 7 pinottua kuutiota talvella), kiinteistövero vuonna 2024: 566,68 e, kaupanvahvistajan kulut 128 euroa, mahdolliset sähköisen kaupan kulut, varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
 • oma sauna
Tulisija
 • muu
 • Varaava takka. 1. omistajan suunnittelema takka, muurarin muuraama, nuohottu viimeksi keväällä 2023
Tilojen kuvausAlakerran eteisen lattia on kovapuuparkettia ja seinät on maalattu. Yläaulan lattia on kovapuuparkettia.
Yleiskuntohyvä
Tehdyt korjauksetIlmanvaihdon puhdistus 2014, julkisivujen valkoiset osat maalattu 2017, vieras/työhuoneen tapetti on uusittu 2016. Nykyisen omistajan aikana: yläkerran aulassa muuri maalattu ja kahden pienemmän yläkerran makuuhuoneen tapetit on uusittu syksy 2022, portaikon yksi seinä on maalattu ylös asti, alakerran kodinhoitohuoneen eteisen seinät on maalattu syksyllä 2022, terassit huollettu/öljytty joka vuosi nykyisen omistajan aikana, kylpyhuoneen silikonisaumat on uusittu, kylpyhuoneen suihkuteline ja hana uusittu, ilmalämpöpumppu 2022. Ilmanvaihtojärjestelmä ja kanava puhdistettu keväällä 2022, autokatos/varasto on maalattu ulkoa 2023, muutama päärakennuksen alaosan julkisivuseinä maalattu 2023, antennniboxi uusittu 09/023 (päämakuuhuoneen vaatehuoneessa).
EnergialuokkaD2018
Lämmitysjärjestelmä ja sen kuntoLattialämmitys ja varaava takka alkuperäinen, ilmalämpöpumppu 2022
Lämmitysjärjestelmän kuvaussähkö, ilmalämpöpumppu

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
 • Kovapuuparketti (Tarkett Viva)/laatta.
Katto
 • Harjakatto
 • Tiilikate (Ormax)
Keittiön kuvaus
 • Keittiössä on hiilen mustat rosteriset AEG:n jääkaappi (04/2024) ja AEG:n pakastin (04/2024), rosterinen Rosenlewin erillisuuni, IKEA:n induktioliesi 2015, AEG:n integroitu mikro 2007, Siemensin rosterinen astianpesukone (2017), rosterinen liesituuletin 2007, allas, hana, lasivitriini, viinipulloteline ja Puustellin kaapistot. Keittiö avautuu ruokailutilan kautta olohuoneeseen ja ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Keittiön kaapistojen välitila on laatoitettu ja seinät on maalattu. Keittiön lattia on kovapuuparkettia. Keittiössä on Daikinin ilmalämpöpumppu (2022).
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Laatoitetussa korkeassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Alakerran laatoitetussa wc:ssä on Puustellin kalusteet: allas, allaskaappi, hana, bidesuihku, peili ja wc-istuin. Yläkerran wc on laatoitettu. Wc:ssä on wc-istuimen lisäksi Puustellin kalusteet: allas, allaskaappi, hana, peili, bidesuihku ja pystykaappi. Yläkerran altaassa pieni jälki ulkopuolella.
Saunan kuvaus
 • Upea ikkunallinen sauna, jossa on vuolukivisähkökiuas. Saunan seinät on paneloitu ja lattia on laatoitettu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuoneen seinät on maalattu ja välitila ja lattia on laatoitettu. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappitilaa, integroitu silityslauta, paikka pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, allas, hana ja lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuoneen seinät on maalattu. 1. omistaja on suunnitellut ja muurari muurannut varaavan takan, takan vieressä on näyttävä halkoteline. Olohuoneen lattia on kovapuuparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 4
 • Alakerran vieras/työhuoneessa ja yläkerran makuuhuoneissa on yksi seinä tapetoitu ja loput maalattu, lattia on kovapuuparkettia. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joissa kaikissa on Puustellin vaatekaapit. Isossa päämakuuhuoneessa on lisäksi vaatehuone, matalalla avoseinällä erotettu työtila ja parveke ilta-aurinkoon.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotYläkerran makuuhuoneissa Puustellin vaatekaapit, päämakuuhuoneessa lisäksi vaatehuone, eteisessä Finnmirrorin liukuovikaapit ja Puustellin kaappi ja taso, kodinhoitohuoneessa ja keittiössä Puustellin kaapit (khh:een kaapeissa on pyykkikorit 3 kpl, siivouskaapissa siivousteline).

Kiinteistötunnus/laitostunnus783-405-4-64
Kortteli/kiinteistön nimiTilan nimi: TILHENTIE VI
EnergialuokkaD2018
Tontin pinta-ala1108.0
Tontin omistusoma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeus on 25 % tilan rakennuspaikasta.
Lisätietoa kaavoituksestaAsemakaava (ohjeellinen tonttijako) vahvistettu ja voimaantulo 10.1.1978, yleiskaava hyväksytty/vahvistettu 19.9.2016, voimaantulo 1.11.2016. Lisätiedot: Säkylän kunta puh. 02 83281.