Rantatie 271, Isosäkylä keskusta, Säkylä

Rivitalo 3 h,k,wc,tk,kph/wc,s (yj:n mukaan 3 h+k+s) | 75.0 m²

158000,00 €
Velaton hinta
87627,00 €
Myyntihinta

Säkylän keskustassa v. 2012 rakennettu rivitalokolmio 1-tasossa.

Taloyhtiössä on 8 huoneistoa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu autokatospaikka lämmityspistorasialla. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihtona on koneellinen tulo ja poisto lämmöntalteenotolla.

Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on vaatehuone peililiukuovikaappien takana ja toisessa makuuhuoneessa kaksi vaatekaappia. Laatoitetussa eteisessä on peililiukuovikaappi.

Olohuoneen yhteydessä on lasitettu viherhuone, jossa on komposiittilattia. Viherhuoneen vieressä on pieni avoterassi, mikä on rakennettu talon valmistumisen jälkeen. Terassilla on myös komposiittilattia.

Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila ja keittiö. Keittiössä on kaapistojen, altaan ja hanan lisäksi jääkaappi, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin.

Keittiöstä on kulku kylpyhuoneeseen/kodinhoitohuoneeseen sekä saunaan. Kodinhoitohuoneessa on huoneiston toinen wc-istuin.

Erillisessä wc:ssä on allas, allaskaappi, bidesuihku, peilikaappi ja wc-istuin.

Kylpyhuoneen, saunan, tuulikaapin, eteisen ja erillisen wc:n lattia on laatoitettu, makuuhuoneet ja olohuone on parkettia.

Taloyhtiössä on DNA:n 10 M:n valokuitu, joka sisältyy hoitovastikkeeseen.

Katso 3 D-esittely alla olevasta linkistä:

Lisätiedot ja yksityisesittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari@oklkv.fi.

Yhteystiedot
 • Mari Hakala
 • Onnelliset Kodit LKV
 • mari.hakala@onnellisetkoditlkv.fi
 • 045 140 8343
Esittelyt05.02.2023 13:45 - 14:15
Mari Hakala

Kohdenumero20322648
Sijainti
 • Isosäkylä keskusta
 • Rantatie 271
 • 27800
 • Säkylä
Tyyppirivitalo
Hallintamuotoasunto-osakeyhtiö
Omistusmuotooma
Huoneistoselitelmä3 h,k,wc,tk,kph/wc,s (yj:n mukaan 3 h+k+s)
Asuinpinta-ala m²75.0
Yhteensä m²75.0
Pinta-alan perusteyhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1.0
Rakennusvuosi (päättynyt)2012
Käyttöönottovuosi2012
VapautuminenSopimuksen mukaan/n. 1kk kaupasta

Velaton hinta158000,00
Myyntihinta87627,84
Yhtiövastike600.75
Rahoitusvastike413.25
Hoitovastike187.5
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaVarainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta maksetaan kaupanteossa. Mahdolliset Dias kaupan kustannukset 65 e + alv 24 % = 80,60 e, pankin lainan nostokulut. Osakekirjan sähköistämisen kustannukset. Vesi mittauksen mukaan, kunnan taksan mukaan + kunnan perimä perusmaksu jaetaan asukkaille. Vedestä osakkeenomistaja on velvollinen suorittamaan korvauksen taloyhtiölle vesimittarilukeman mukaisesti. Vesi laskutetaan 2 krt/vuodessa. Vedenlämmityskulut. Huoneistokohtaisesti kulutetusta sähköstä osakkeenomistaja on velvollinen suorittamaan korvauksen suoraan sähköntoimittajalle mittarilukeman mukaan.

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteinen: Eteisen lattia on laatoitettu ja seinät on maalattu. Tuulikaappi: Lattia on laatoitettu ja seinät on maalattu.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: autokatospaikka
 • kaapeli-tv
Yleiskuntohyvä
Tehdyt korjauksetKeittiön ja erillisen wc:een kaapin ovet on maalautettu 12/2022.
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausmaalämpö
Videoesittelyt
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTaloyhtiön osakeluetteloa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään. Varsinaisessa kevätyhtiökokouksessa 24.6.2020 päätettiin, että ilmalämpöpumpun voi asentaa omalla kustannuksellaan, ammattilaisen asentamana. Ilmalämpöpumpun huolto-, korjaus- ja asennuskustannukset ovat osakkaan vastuulla. Kondensioveden poistosta tulee huolehtia niin, ettei se aiheuta rakenteille vaaraa. Ilmalämpöpumppu tulee asentaa niin, ettei se resenoi muihin huoneistoihin.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, tiili
 • parketti/laatta.
Katto
 • Harjakatto
 • Tiilikate
Keittiön kuvaus
 • Keittiössä on Electroluxin jääkaappi/pakastin (n. 2017), Rosenlewin jääkaappi (2012), Rosenlewin astianpesukone (2012), keraaminen liesi (2012) ja liesituuletin (2012). Keittiön lattia on parkettia ja seinät on maalattu, välitila on laatoitettu. Kaapin ovet ovat maalattu 12/2022, rungot alkuperäiset. Ruokailutilan seinässä olevan vitriinin saa halutessaan kaupan päälle.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Laatoitetun kylpyhuoneen yhteydessä on ikkunallinen kodinhoitohuone. Kodinhoitohuonetilassa on toinen wc-istuin, allas, ylä- ja alakaapit ja taso, pesukoneliitäntä ja paikka päältä täytettävälle pesukoneelle. Rosenlewin pyykinpesukoneen (n.2013) saa kaupan päälle, jos ostaja haluaa, myyjä ei vastaa pyykinpesukoneen toimivuudesta. Kylpyhuoneessa on suihku, kahva seinässä ja suihkuseinä.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:1
 • Erillinen laatoitettu wc on eteisen yhteydessä ja siellä on wc-istuimen lisäksi allas, hana, bidesuihku, allaskaapisto ja peilikaappi. Seinässä on kahva.
Saunan kuvaus
 • Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu. Saunan lauteiden alla on vesivaraaja (2015) ja vesimittari.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuoneen yhteydessä on viherhuone ja terassi. Olohuoneen lattia on parkettia ja seinät on maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • Makuuhuoneiden lattiat on parkettia ja seinät on maalattu. Päämakuuhuoneessa on ovessa liukuovi, makuuhuoneessa on siivouskaappi ja vaatehuone peililiukuovien takana. Vaatehuoneessa on myös ilmanvaihtokone. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi kaappia ja haitariovi, joka avautuu olohuoneeseen.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Säkylän Rantatie 271
Isännöitsijän yhteystiedotRH-isännöinti Oy Milka Rautio-Siitonen Turuntie 2 21380 Aura Puh. 044 519 5509 milka.rautio@rhi.fi
Taloyhtiössä muutaYhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila/lämmönjakohuone, yhtiön varastohuone sekä jäteastioille varattu tila.
EnergialuokkaB2018
Autokatospaikkoja8
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontit- As 8 puskurivaraajan asennus lämpimän käyttöveden käyttöön 2015 - As 4 puskurivaraajan asennus lämpimän käyttöveden käyttöön 2020
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKunnossapitoselvityksen 2021-2026 mukaan: - puuosien maalaus: aidat 2022-2023 - hatut tolppien päihin - kattojen sammalpesu: seurataan tilannetta - kattojen tarkastus, kattotiilien vaihto rikkinäisten tilalle Isännöitsijäntodistuksen mukaan: ei merkittäviä toimenpiteitä vuosille 2022-2027, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakkailta perittäviin vastikkeisiin.
Tontin pinta-ala3803.0
Tontin omistusoma