Mallaskatu 20, Piispanristi , Kaarina

Kerrostalo 1 h,kt,kph,p (yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kt) | 28.0 m²

119800,00 €
Velaton hinta
40864,00 €
Myyntihinta

Asunto Oy Kaarinan Piispanhovissa hyvällä sijainnilla ja pohjaratkaisulla varustettu vuokrattu parvekkeellinen yksiö Piispanristillä hissitalon 5. kerroksessa. Talo on valmistunut v. 2018.

Tämä koti myydään vuokrattuna. Vuokra on 575 e/kk + autopaikka 15 e/kk + vesiennakko 15 e/hlö/kk + oma käyttösähkösopimus.

Nykyinen vuokralainen haluaisi jatkaa asumista. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja se on alkanut 1.5.2022. Vuokrasopimuksessa on molempia (vuokralaista + vuokranantajaa) koskeva 1 kk:n vuokraa vastaava sopimussakko, mikäli vuokrasopimus irtisanotaan ennen kuin 1 vuosi vuokrausta tulee täyteen. Irtisanomisaika on 3 kk, mikäli vuokranantaja irtisanoo vuokralaisen. Vuokravakuus 2 kk:n vuokra.

Tämä koti vaikuttaa neliöitään tilavammalta. Keittotilan yhteydessä on olohuone/makuuhuone, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Keittotilassa on 2 levyn induktioliesi, integroitu erillisuuni, 45 cm leveä astianpesukone ja jenkkikaappi pakastinlokerolla. Lasitetulta parvekkeelta on näkymä etupihalle ja autokatoksille. Eteisessä on vaatekaapit, kaappi tavaroille, siivouskaappi sekä peililiukuovikaappi ulkovaatteille. Ikkunallisen kylpyhuoneen yhteydessä on wc-istuin, suihku ja paikka pesutornille.

Lämmitysjärjestelmänä on kaukolämpö vesikiertoisella patterilämmityksellä.

Alakerrassa on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ja kuivaushuone. Erillisessä rakennuksessa on polkupyörävarasto.

Piispanristin palvelut on lähellä ja alueelta on hyvät liikenneyhteydet Turkuun, Kaarinaan ja moottoritielle.

Autopistokepaikka nro: 52 on erikseen ostettavissa asuntokaupan yhteydessä. Velaton hinta 3 000 euroa. Autopaikka sijaitsee lähellä ulko-ovea, roska-astioiden vieressä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari@oklkv.fi.

Autan mielelläni oman kotisi myynnissä ja uuden ostossa Turun talousalueella (Turku, Kaarina, Naantali, Rusko, Masku, Lieto ja Raisio). Arviokäynti myyntiä varten on maksuton. Tutustu nettisivuihimme osoitteessa: www.onnellisetkoditlkv.fi.

Yhteystiedot
 • Mari Hakala
 • Onnelliset Kodit LKV
 • mari.hakala@onnellisetkoditlkv.fi
 • 045 140 8343
Esittelyt26.03.2023 15:00 - 15:30
Mari Hakala

Kohdenumero21609623
Sijainti
 • Piispanristi
 • Mallaskatu 20
 • 20760
 • Kaarina
Tyyppikerrostalo
Hallintamuotoasunto-osakeyhtiö
Omistusmuotooma
Huoneistoselitelmä1 h,kt,kph,p (yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kt)
Asuinpinta-ala m²28.0
Yhteensä m²28.0
Pinta-alan perusteyhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros5
Kerroksia8.0
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018

Velaton hinta119800,00
Myyntihinta40864,46
Kuukausivuokra575,00
Yhtiövastike434.14
Rahoitusvastike336.14
Hoitovastike98.0
Vesimaksu
 • 18
 • €/hlö/kk
Lisätietoja maksuistaKäyttösähkö + lattialämmityksen sähkö kulutuksen mukaan (oma sähkösopimus), vesiennakko 18 e/hlö/kk (tasaus 2 krt/vuosi). Kylmästä ja lämpimästä vedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden ja maksuajan ja -tavan päättää yhtiön hallitus. Jokaiseen huoneistoon kuuluu DNA:n 25 M:n nettiyhteys. Lisänopeudet ovat omakustanteisia. Varainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta maksetaan kaupanteossa. Pankin kulut, mahdolliset lainan poismaksamisen kulut, sähköisen dias kaupan maksu 80,60 e (ostajan halutessa sähköisen kaupan). Ostaja vastaa Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmän omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta, kun osakekirjat siirretään huoneistotietojärjestelmään (asunto ja autopaikka). Pääomalaina on maksettavissa puolivuosittain 28.2. ja 31.8. Pankin veloittama kustannus on 400 euroa/osakaslyhennys. Ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä taloyhtiö voi kuitenkin ottaa vastaan osakaslyhennyksiä kuluitta eli 31.8.2023 asti. Pääomavastikkeesta maksetaan tällä hetkellä vain korkoa, pääomavastiketta tullaan nostamaan lyhennystä varten syksyllä 2023. Taloyhtiön ensimmäinen lainanlyhennys on 28.2.2024. Kiinteistösihteeriltä saadun tiedon mukaan kevään yhtiökokouksessa päätetään mm. hallitukselle annettavasta valtuudesta periä 1-3 kk ylimääräinen vastike tai 1-3 kk vastikevapaata, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Tilojen kuvausEteisessä on siivouskaappi, erillinen kaappi tavaroille, peililiukuovikaappi ulkovaatteille sekä kaksi kaappia vaatteille. Eteisen lattia on parkettia ja seinät on maalattu. Eteisestä on kulku keittotilaan ja kylpyhuoneeseen.
Parvekeasunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi, luode
 • Parveketyyppi: lasitettu
Hissitaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
Yleiskuntohyvä
Tehdyt korjauksetOvisilmä teetetty muutostyönä asunnon ulko-oveen
EnergialuokkaC2013
Lämmitysjärjestelmän kuvauskauko
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotTaloyhtiön osakeluetteloa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, siirto tehdään vuoden 2023 aikana. Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus As Oy Kaarinan Piispanlähteen kanssa. Rasitteet koskevat autopaikoitusta, kulku- ja pelastustietä, viemäreitä, jätehuoltoa ja muita yhteisiä rakenteita. Kulut on jaettu tilikaudella yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. Yhtiöllä on lisäksi rasitesopimus As Oy Kaarinan Piispanhelmen kanssa koskien neljää autopaikkaa, jotka sijaitsevat As Oy Kaarinan Piispanhelmen tontilla. Rasitteen mukaan Kaarinan Piispanhovi vastaa näiden neljän autopaikan käyttö- ja ylläpitokustannuksista . Yhtiöllä on hallussaan yhtiöjärjestyksen 5 §:n edellyttämät pääomavastikevakuudet (3 x kulloinkin voimassa olevan pääomavastikkeen suuruus), yhteensä 23 889,97 euroa. Yhtiökokouksessa 23.5.2022 päätettiin antaa hallitukselle valtuus tehdä esisopimus, ostaa rakennuttajalta 1-2 autokatospaikkaa yhtiön vieraspaikoiksi, jotka voidaan vaihtaa avopaikkoihin jonkun osakkaan kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: betoni
 • Parketti/laatta.
Katto
 • Tasakatto
 • Huopakate
Keittiön kuvaus
 • Keittotila on yhdistetty huonetilaan kätevästi. Keittotilassa on 2 levyn Electroluxin induktioliesi, Electroluxin jenkkikaappi pakastelokerolla, valkoinen Electroluxin erillisuuni, Electroluxin astianpesukone 45 cm, liesituuletin ilmanvaihdolla, allas, hana ja taso. Keittotilan lattia on parkettia ja seinät on maalattu/välitila on laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Laatoitetussa kylpyhuoneessa on ikkuna, suihku, suihkuseinä, paikka pesutornille, wc-istuin, allas, allaslaatikot, hana, bidesuihku, peilikaappi ylävaloilla.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuone/makuuhuone on keittotilan yhteydessä ja huonetilasta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Lattia on parkettia ja seinät on maalattu.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneistokohtainen irtaimistovarasto.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kaarinan Piispanhovi
Isännöitsijän yhteystiedotIsännöintitoimisto Trio Isännöinti Oy Henri Kauhala Logomo Byrå Junakatu 9 20100 Turku info@trioisannointi.fi Puh. 02 720 021 henri.kauhala@trioisannointi.fi
Taloyhtiössä muutaVesikiertoinen patterilämmitys, DNA laajakaista, valokuituverkko. Yhtiön välittömään hallintaan ja huoltovastuuseen jäävät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot/VSS, kuivaushuone, tekniset tilat ja siivouskomero, vieraspaikat (AP31, AP48 ja AP49) sekä erillisessä rakennuksessa sijaitseva ulkoiluvälinevarasto. Yhteinen leikkipiha ja jätepiste hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.
EnergialuokkaC2013
Autokatospaikkoja16
(Taloyhtiön) Rakennukseen tehdyt korjaukset ja remontitVuositarkastuksen ennakkotarkastus 2019 (Vahanen), porraskäytävän kulmien suojaukset 2019, sähköautojen latauksen hankesuunnitelma 2019.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit5 vuoden korjaustarveselvityksessä 2023 (hallitus käsitellyt 30.1.2023, käsitellään yhtiökokouksessa 29.3.2023): hissien varavoimatoiminnon hankinnan kartoitus, pelastustien ajonestepuomin asennus 2023, kylpyhuoneiden silikonisaumojen uusiminen 2024, kuntoarvio 2025, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, lämmitysjärjestelmän tarkastus 2026.
Tontin pinta-ala3448.0
Tontin omistusoma